Tilaajalle

1. Mitä keikkamme maksaa?

Hinnat ovat keikkakohtaiset ja riippuvat keikkapaikan sijainnista, viikonpäivästä (arki, viikonloppu, juhlapyhät), keikkapäivän pituudesta, esitettävien settien määrästä ja mahdollisista muista musiikkiesityksistä. Kysy siis tarjousta sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta!

2. Minkälaiset peruutusehdot meillä on?

Peruutusehdot meillä ovat seuraavanlaiset: Tilaajan peruuttaessa keikan alle 30vrk ennen keikkaa, peritään 25% sovitusta keikkapalkasta. Tilaajan peruuttaessa keikan alle 14vrk ennen keikkaa, peritään 50% sovitusta keikkapalkasta. Työntekijän (meidän) peruuttaessa keikan, järjestäisimme tilaajan mieltymyksiin soveltuvan vastaavanlaisen kokoonpanon samaan hintaan samoilla ehdoilla.

3. Onko meillä varausmaksua? 

Meillä ei ole varausmaksua.

4. Kuinka maksu keikasta suoritetaan?

Maksu keikasta hoidetaan kokonaisuudessaan laskulla keikan jälkeen. 

5. Mitä tilaajan tulee ottaa huomioon tilatessaan meidät keikalle?

Keikkapäivät ovat ajomatkoineen ja soundcheckeineen meille usein pitkiä työpäiviä. Päiväämme ilahduttaisi kovasti keikan tilaajan järjestämä lämmin ruokailu sovitun keikkapalkan lisäksi. Ruokailun ei tarvitse olla sama kuin juhlavierailla, meille käy hyvin muukin järjestely. Lisäksi viettäisimme mielellämme aikaa soundcheckin ja keikan välissä sekä muilla tauoilla meille varatussa taukotilassa. Tilan ei tarvitse olla erityisen iso.

Pidäthän meidät myös ajantasalla mahdollisista muutoksista varatun keikan suhteen.

Duo Kahden

puhelin

050 412 0407 (Marko)
044 357 1511 (Selina)

sähköposti

duokahden@gmail.com

sosiaalinen media

Instagram: @duokahden
Facebook: Duo Kahden

Emme tällä hetkellä myy keikkoja vuodelle 2025 !

Luo kotisivut ilmaiseksi!